Bent u benieuw naar de prijzen van Chapewerken of Pur-isolatie ?

Vraag een offerte aan

Gespoten Pur Isolatie Vaste Vloerplaten? Kruip kelder dak isolatie

Met het plaatsen van onze vloerisolatie houden we rekening met het totaal concept van uw interieur. In ruimtes op het gelijkvloers wordt er veelal gekozen voor een thermische vloerisolatie. U kunt zelf bepalen of u die in een gespoten PUR wilt krijgen of met bijvoorbeeld isolatieplaten. Kiest u voor vloerplaten, dan dienen voorafgaand de leidingen en buizen op de betonvloer uitgevuld te worden door uitvulchape. Deze chape bestaat uit een mengeling van cement en polystyreen korrel die op hun beurt zorgen voor een verhoogde isolatiewaarde. Op het verdiep van uw woning of bij appartementsbouw kan u voor het vermijden van ongewenste contactgeluiden kiezen voor een akoestische vloerisolatie. Deze kan ook in combinatie met thermische isolatie geplaatst worden. Denk hier bijvoorbeeld aan het plaatsen van Accorub of Insulit matten. Mocht u gekozen hebben voor een gespoten PUR isolatie in uw vloeropbouw, dan wordt deze achteraf vlak geschuurd indien er vloerverwarming op geplaatst zal worden. Eventuele akoestische Accorub matten worden onder de chape geplaatst en Insulit wordt voorafgaand aan de vloerverwarming op de PUR geplaatst.

Pur Isolatie

Bent u op zoek naar een afwerkingsbedrijf dat u van dienst kan zijn voor vloerisolatie d.m.v. bijvoorbeeld PUR isolatie, dan kunt u ons altijd eerst benaderen voor een gratis prijsofferte. Wij geven u advies op maat en helpen u een keuze te maken in de mogelijkheden van vloerisolatie. Na de plaatsing leveren wij u alle nodige attesten die u in uw gemeente of bij de overheid kan indienen voor eventuele premies of andere belastingvoordelen.
U kunt ons contacteren via 0488405777 of per e-mail info@lca-chape.be

Ons cliënteel situeert zich in de regio’s, chapewerken, Pur-isolatie, Eps-isolatie, 
Aarschot, Alken, Antwerpen, As, Assen, Beringen, Beverlo, Beverst, Bilzen, Brasschaat, Brecht, Deurne, Diest, Dilbeek, Eigenbilzen, Geel, Genk, Grimbergen, Hasselt, Heist-op-den-berg, Herentals, Heusden-zolder, Houthalen-helchteren, Kaggevinne, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Leuven, Lier, Limburg, Lommel, Lummen, Maaseik, Mechelen, Mol, Munsterbilzen, Paal, Schaffen, Sint-pieters-leeuw, Sint-truiden, Tessenderlo, Tienen, Tongeren, Turnhout,Vilvoorden, Vlaams brabant, Zaventem, Zonhoven, Maasmechelen

U kunt bij ons terecht voor:

Pur-isolatie   
Chapewerken

Akoestische vloerisolatie
Dekvloeren
Hechtende ondervloeren
Zwevende ondervloeren
Kelder isolatie
Eps-isolatie chape
Tegelen

Vraag Offerte

Vraag een offerte aan

Bent u benieuwd naar wat chapewerken en/of vloerisolatie u zullen kosten? Vraag gratis en bovendien geheel vrijblijvend uw offerte aan!

Gelieve werf adres ook er bij te zetten