Bent u benieuw naar de prijzen van Eps-isolatiechape?

Vraag een offerte aan

Vloerisolatie
Dankzij vloerisolatie bespaart u energie. Daarnaast is vloerisolatie in uw woning comfortabel. Een niet    geïsoleerde vloer is gemiddeld 11°C terwijl een vloer voorzien van isolatie circa 20 °C is. Een chape is een  ondervloer waarop de uiteindelijke vloerbedekking wordt geplaatst. De samenstelling van chape is cement, zand en water. In geval van een isolerende chape is het isolatiemateriaal al toegevoegd aan de chape. Zoekt u een vakman die een isolerende vloer kan aanbrengen?
Akoestische Vloerisolatie
Hebt u als u in bed ligt veel last van onderburen of lawaai van de tv die beneden aanstaat? Akoestische vloerisolatie is wellicht iets voor u. Geluid is een trilling die voortbeweegt in een golfbeweging. Luchtgeluid wordt gedragen via de lucht, maar contactgeluid via bijvoorbeeld de vloer. Contactgeluid beweegt snel voort en zwakt niet gauw af waardoor u storende geluiden van buren kunt horen. Akoestische isolatie is hiervoor de oplossing. Akoestische vloerisolatie zal het voortbewegen van de trillingen afremmen of verzwakken. U hebt de keuze uit verschillende soorten akoestische isolatie. Polyethyleenschuim is een veel gekozen soort akoestische isolatie bij een isolerende vloer. Polyetheenschuim is erg geschikt omdat het rotvrij, drukvast, elastisch en bestand tegen vocht is.

Soorten Isolatiechape

U hebt de keuze uit verschillende soorten isolatiechape. Schuimbeton is een vloeibare versie, het geraakt hierdoor in elke kleine hoek van een ruimte. De vloerisolatie is een goedkope versie isolatiechape en lichter dan normaal beton. Argexchape is een mengsel van betonvloer en toegevoegde argexkorrels. De argexkorrels zorgen ervoor dat de isolerende waarde van het beton omhoog gaat. Ook deze vloerisolatie is lichter dan normaal beton dankzij de celvormige structuur van de korrels. Een isolatiechape voorzien van polystereenkorrels is de meest isolerende vloerisolatie. De korrels worden gemengd met water en cement, zand wordt niet toegevoegd. Een andere optie is chape voorzien van PUR-granulaten. Dit PUR-schuim sluit perfect aan op aanvoerleidingen en afvoerbuizen.

Voor- En Nadelen

Isolatiechape zorgt ervoor dat minder warmte verloren gaat. Hierdoor bespaart u op de energierekening, daarnaast geniet u van meer wooncomfort. Vloerisolatie zorgt ervoor dat u sneller aan de verplichte isolatienorm voldoet. Daarnaast droogt isolatiechape een stuk sneller dan chape zonder isolatie. De vloerisolatie geeft een naadloos resultaat. Het wentelt zich om leidingen en buizen, een extra uitvulchape is niet nodig. Daarnaast geeft isolatiechape een dunne vloeropbouw. De chape en isolatie worden immers tegelijk gelegd en alle buizen direct weggewerkt. Isolatiechape is echter nog geen volwaardige isolatie. Kies daarom alleen isolatiechape als vloerisolatie ter aanvulling van een andere isolatie of wanneer geen andere optie mogelijk is.

chapewerken, Pur-isolatie, Eps-isolatie, Ons cliënteel situeert zich in de regio’s
Aarschot, Alken, Antwerpen, As, Assen, Beringen, Beverlo, Beverst, Bilzen, Brasschaat, Brecht, Deurne, Diest, Dilbeek, Eigenbilzen, Geel, Genk, Grimbergen, Hasselt, Heist-op-den-berg, Herentals, Heusden-zolder, Houthalen-helchteren, Kaggevinne, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Leuven, Lier, Limburg, Lommel, Lummen, Maaseik, Mechelen, Mol, Munsterbilzen, Paal, Schaffen, Sint-pieters-leeuw, Sint-truiden, Tessenderlo, Tienen, Tongeren, Turnhout,Vilvoorden, Vlaams brabant, Zaventem, Zonhoven,Maasmechelen

U kunt bij ons terecht voor:

Pur-isolatie   
Chapewerken
Akoestische vloerisolatie
Dekvloeren
Hechtende ondervloeren
Zwevende ondervloeren
Kelder isolatie
Eps-isolatie chape
Tegelen

Vraag Offerte

Vraag een offerte aan

Bent u benieuwd naar wat chapewerken en/of vloerisolatie u zullen kosten? Vraag gratis en bovendien geheel vrijblijvend uw offerte aan!

Gelieve werf adres ook er bij te zetten